Svim građanima Sokoca upućujem srdačne čestitke uz želju da novogodišnje i Božićne praznike provedu u zdravlju, blagostanju i radosti.

Neka nas ovi praznični dani podsjete na važnost zajedništva, ljepotu uljudnosti, međusobnog uvažavanja i dobročinstva.

Proteklu godinu proveli smo u izgradnji, radu i u nekoj vrsti promjene percepcije o sebi samima i našim sposobnostima, ali i utičući na percepciju drugih o nama. Završili smo neke velike infrastrukturne projekte, poput vodovoda i kanalizacije, teniskih terena, ulica i tako dalje. Uspješno smo organizovali 56. MOSI i postavili neke nove standrarde kada je u pitanju promocija, marketing i organizacija igara.

U 2020. godini pred nama su još veći planovi i projekti. Započećemo izgradnju Gradske kuće, uređenje park šume “Taline” i još mnogo toga drugog.

Ne sumnjam da će Sokolac nastaviti da kreira jednu pozitivnu i lijepu sliku o sebi i ljudima koji u njemu žive. Da će preuzeti na sebe ulogu razvoja ne samo Istočnog Sarajeva, već i šire regije, jednako kao što je radio i doprinosio stvaranju Republike Srpske.

Uvjeren sam da ćemo u godini koja dolazi sa još većim elanom i odgovornošću raditi na ostvarivanju naših planova, zamisli i ideja, i sve to politikom odgovornosti i saradnje koja uključuje sve inicijative, a obuhvata potrebe i želje građana.

Poštovani sugrađani, u svoje lično ime i u ime svih saradnika vama i vašim porodicama želim mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u novoj 2020. godini.

mr Milovan Bjelica
načelnik opštine Sokolac