Poštovani,

Ogromna je čast i zadovoljstvo, a potom i obaveza, biti domaćin Međuopštinskih omladinskih sportskih igara. Ta obaveza i odgovornost su i veće kada domaćinstvo preuzimamo od Priboja, grada sa velikom sportskom tradicijom, grada velikih sportista i još boljih ljudi.

Kada smo prije sedam godina po prvi put bili domaćini ovog jedinstvenog sportskog događaja, svi sokočani su onako od srca poželjeli da što je moguće prije ponovo ugoste sportiste, sportske radnike i uopšte ljubitelje sporta naše tromeđe, ali i sve druge koji vole i poštuju sport.

Prije sedam godina smo dobili pohvale za organizaciju, a Sokolac su svi napustili sa zadovoljstvom na licima, nadajući se ponovnom dolasku.

Najbolja potvrda tome je ukazano povjerenje da 2019. godine organizujemo 56. MOSI „Sokolac 2019“.

Mi ćemo se truditi da budemo bolji domaćini nego prošli put, da ponudimo više sadržaja i bolje uslove, da bi oni koji su bili kod nas poboljšali svoje utiske, a da oni koji dolaze po prvi put požele da se vrate.

Daćemo sve od sebe da Sokolac svima ostane u sjećanju na divno druženje i sportsko nadmetanje. Da se sklope neka nova trajnja prijateljstva, a da se stara još više učvrste.

Vidimo se sledeće godine u Sokocu – srcu Romanije!